Bedrijfsinformatie


JP Plastics BV is in 1989 opgericht. Oorspronkelijk als adviesbureau voor de kunststofverwerkende industrie, maar al snel overgegaan tot het leveren van grondstoffen aan met name de spuitgiet-bedrijven in Nederland. We exporteren daarbij naar BelgiŽ, Duitsland, Engeland, Frankrijk, ItaliŽ en ook Turkije.
De specialisatie van JP Plastics ligt op het leveren van de meer technische polymeren. In de loop van de jaren zijn goede kontakten gelegd met producenten die voor continuÔteit kunnen zorgen. Voorraad wordt gehouden in gangbare standaardtypes. Indien een specifiek materiaal wordt verlangd, wordt in overleg met de klant tot voorraadneming door ons overgegaan.
Ook de meer gangbare soorten als PE, PP, PS worden door ons geleverd. We laten PP compounds produceren, waarbij mineraalgevulde materialen voorkomen. Voor de rotatiegiet-bedrijven leveren wij een programma poeders.
Wij vinden dat een leverancier van grondstoffen zich moet inspannen continu zijn klant van dienst te zijn. Dan zijn de mensen die er werken belangrijk. In deze markt is het persoonlijk contact van groot belang.

december 2022